Ladcykel

DayCare 1 og Jydsk Handi Service ApS har indledt et strategisk og grønt samarbejde. DayCare 1 kan fremover tilbyde landsdækkende servicering af produktsortimentet.

 

DayCare 1 i Tarm, Ringkøbing-Skjern Kommune, har hidtil tilbudt service af egne produkter, men kan med den nye aftale nu også servicere alle andre mærker indenfor barne- og klapvogne med motor, ladcykler og inventar. Ordningen hedder ”Service 365!”, og der er åbent året rundt.

Med 12 servicemontører og værksteder i Varde, Randers og Roskilde har Jydsk Handi Service stor erfaring med service af alle former for elektriske og manuelle hjælpemidler. Over 90% af opgaverne løses på stedet. Værkstederne renoverer alle former for elektronik til branchen.

 

 

Dino Jensen, som er adm. direktør for DayCare 1 ser ”Service 365!” som et vigtigt fundament for fremtiden. ”At vi nu kan tilbyde renovering af alle mærker hurtigt og effektivt, er til glæde for både miljøet og vores kunder. Vi bliver landets absolut bedst dækkende leverandør med kort afstand til brugerne. Der bliver tale om service i topklasse, som vores kunder fortjener det.”

Indehaver af Jydsk Handi Service, Kim Jensen ser samarbejdet som en enestående mulighed. ”Der er god synergi i at håndtere opgaver indenfor rehab og det ældre segment i kombination med servicering af hjælpemidler til dagplejere og daginstitutioner. ”Vores montører kommer til at dække hele spektret, og deres ekspertise vil glæde mange på landsplan”.

 

 

Enighed om grøn omstilling
Kemien er rigtig god mellem de to vestjyske virksomheder, som begge forventer sig meget af det nye samarbejde. DayCare 1 accepterer ikke det næstbedste og stiller eksempelvis krav til leverandører om bidrag til forbedring af miljøet.

Det gør præcis Jydsk Handi Service til en værdig leverandør, idet virksomheden i næsten et år har arbejdet på grøn cirkulær omstilling. Med service og renovering som primær ydelse ligger bæredygtighed lige til højrebenet. ”Vi har altid arbejdet med forlængelse af produkters levetid og genbrug. Nu kan vi også fremvise gevinsten for kunderne i form af store CO2 og økonomiske besparelser. Halvdelen af landets kommuner er allerede i kundegruppen”, fortæller Kim Jensen.

Dino Jensen kan tilføje, at DayCare 1 også gennem længere tid har haft stor fokus på grøn omstilling og således leverer produkter, som sikrer miljørigtige løsninger med lang holdbarhed. Dino er i særdeleshed stolt over virksomhedens nyeste skud på stammen, som er en miljøvenlig og dansk produceret el-drevet barnevogn.

 

For uddybende spørgsmål kan henholdsvis Dino Jensen eller Kim Jensen kontaktes:

DayCare 1https://daycare1.dk/
Dino Jensen, adm. direktør
Tlf. 93 84 45 00
dj@daycare1.dk

Jydsk Handi Servicehttps://www.jydskhandiservice.dk/
Kim Jensen, indehaver
Tlf. 69 13 42 10
kim@jydskhandiservice.dk

 

 

Gå tilbage til nyheder