God service siden 1993

Jydsk Handi Service blev grundlagt i 1993 af Carsten Beich. Hovedkontoret og det største værksted ligger i Horne ved Varde. Derudover har vi værksteder i Randers og Roskilde. Vi servicerer dermed let kunder over hele landet. Eftersyn, service, reparation og montage af hjælpemidler til ældre og handicappede i private hjem, på institutioner, ældrecentre og sygehuse. Faktisk samarbejder vi med flere end halvdelen af landets kommuner.

 

Unikt team

16 kompetente og empatiske medarbejdere i Jydsk Handi Service brænder for at yde den bedste service til vores kunder. Serviceteknikerne har en solid teknisk baggrund og bliver løbende uddannet i reparationer og servicering af nye produkter fra førende producenter af hjælpemidler.

Hjælpemidler er livsvigtige for mange ældre og handicappede. Derfor er det vores fornemmeste opgave at reparere hjælpemidler hurtigst og bedst muligt. Du kan læse alt om vores vagtordning her.

 

Salg af el-scootere

Hos os kan du købe både nye og brugte el-scootere. Vi kommer gerne hjem til dig, hvis du ønsker at prøve scooteren før køb. Du skal også være meget velkommen i vores showroom på Ndr. Stavskærvej 70, Horne ved Varde efter forudgående aftale. Hvad tilbyder vi ellers til dig og din el-scooter? Du kan også lægge vejen forbi webshoppen, som tilbyder et lille udpluk af tilbehør og reservedele til el-scootere. Kontakt os endelig, hvis du ikke finder det, du søger. Vi har et rigtigt godt lager.

 

Genbrug og miljø

Det er ganske naturligt for Jydsk Handi Service at arbejde med forlængelse af levetiden for hjælpemidler og reservedele. Det er vores primære ydelse at reparere, renovere, efterse, specialudvikle osv. I kølvandet heraf har det været lige så naturligt at få sat det hele i system og få skabt nogle systemer, som andre kan få gavn af, mens de på samme tid tilgodeser både miljø og økonomi. Flere end halvdelen af landets kommuner benytter allerede renoveringssystemet Renové.  Meget snart barsler vi med et komplet lagerstyringssystem til genbrugsskinner. De kostbare skinner til lift og hejs genanvendes, mens kommunerne sparer på både miljø og økonomi. Læs alt om skinnehotel.dk.

 

Et ord er et ord

Som vaskeægte vestjyder garanterer Jydsk Handi Service til enhver tid, at “et ord er et ord”, når du samarbejder med os. Hvis vi vurderer, at en elektrisk kørestol er kørende igen samme eftermiddag, som vi blev ringet op, kan vores kunde regne med, at den er færdig.

Hos Jydsk Handi Service holder vi, hvad vi lover – og vi vægter tillid og troværdighed meget højt.