Obligatoriske serviceeftersyn

Vi tilbyder serviceeftersyn på eksempelvis kørestole, lifte, loft- og vægskinner, senge, dørautomatik og el-scootere uanset fabrikat. Vores medarbejdere er uddannede i at lave serviceeftersyn og reparationer på hjælpemidler fra førende producenter i Danmark og udland, så produkterne bibeholder fabriksgarantien.

Vores kunder er blandt andet hospitaler, lægehuse, skoler, plejehjem, plejecentre og private.

 

Bestilling af eftersyn

Fordele ved at Jydsk Handi Service varetager de obligatoriske service- og sikkerhedseftersyn:

 • Du får automatisk besked om næste eftersyn
 • Specialiserede medarbejdere foretager eftersynet og sikrer, at eventuel fabriksgaranti bibeholdes
 • Eftersynet bliver foretaget indenfor tidsfrist og sikkerhedskrav

Hvis du som privatperson selv skal betale for obligatoriske sikkerhedseftersyn, hvad tilfældet er ved eksempelvis dørautomatik, kan du booke dig ind på en eftersynsordning lige her. Vær dog opmærksom på, at hvis kommunen betaler, er det kommunen, der skal bestille.

Du kan bestille eftersyn via kontaktformularen herunder, eller du kan benytte sikker mail: sikkerpost@jydskhandiservice.dk

  Bestil eftersyn
  Næste gang du skal booke, skal du ikke bruge tid på at udfylde dine kontaktdata igen.


  Bemærkning Oplys gerne navn og tlf.nr. på kontaktperson

   

  Fra gang til gang eller service- og akutordninger

  Vi rykker ud, når du har brug for os, uanset hvor i landet du bor. Du kan ringe fra gang til gang – eller du kan benytte de service- og akutordninger, vi tilbyder.

  Jydsk Handi Service har eksisteret siden 1993. Mange års erfaring gør os til en af de mest stabile og fleksible virksomheder på markedet.

  Hos Jydsk Handi Service er vi ikke kun dygtige til at servicere hjælpemidler. Vi garanterer også, at de borgere, som vores montører og teknikere besøger, altid bliver mødt med respekt og et smil.

   

   

  Ring på telefon 75 26 02 07 eller skriv til os her
  Kontakt os