Montage i hele landet

Vort team af veluddannede teknikere og montører monterer, demonterer og flytter hjælpemidler over hele landet. Vi sætter generelt en stor ære i at hjælpe kunderne så hurtigt og effektivt som muligt. Med mange års erfaring bag os, tør vi godt garantere, at kvaliteten af udførte opgaver er helt i top. Vi har således foden godt indenfor hos en lang række sygehuse, plejehjem og private.

Det kan være grænseoverskridende for borgere at have brug for hjælpemidler til at klare hverdagen. Vore montører er trænede i at møde borgere med det behov og de udfordringer. Det sker hensynsfuldt, med respekt og altid med et venligt smil.

Montageopgaver drejer sig primært om:

personlifte   |   lofts- og væghejs   |   døråbnere   |   rampesystemer

 

Hos Jydsk Handi Service har vi gennem tiden håndteret et stort antal skinner. Som følge heraf har vi udviklet et komplet lagerstyringssystem. Kunder med ønske om at have et overblik over beholdningen af genbrugsskinner kan i dag købe sig adgang til og tilgå skinnehotel.dk online.

Kontakt Jimmy Thiim på jit@jydskhandiservice.dk eller tlf. 69 13 42 10, hvis du ganske uforpligtende gerne vil høre yderligere om løsningen.

 

 

Mand ved bil
Genbrug de kostbare skinner og spar på både miljø og økonomi
Læs mere