Onsdag den 1. februar 2023 kan Jydsk Handi Service i Horne ved Varde fejre 30-års jubilæum.

Jydsk Handi Service blev grundlagt i 1993 af Carsten Beich. Carsten kan dermed også personligt fejre 30-års jubilæum. Det er en flot bedrift. Stort tillykke med det.

Han og daværende medejer Jan Jørgensen solgte i 2020 virksomheden til Kim Jensen, mens de begge fortsatte det gode arbejde, men nu som almindelige lønmodtagere.

Knapt to år senere valgte Kim Jensen i juni 2022 at overdrage stafetten til nuværende ejer Jimmy Thiim.

Jimmy er uddannet maskinmester og har arbejdet med ledelse i mange år. Med i firmaet er også hans hustru Carina Thiim, og bag sig har de en professionel bestyrelse med adm. direktør i Penta Advokater Lasse Iversen Hansen som formand.

Carsten Beich stopper
30 års jubilaren Carsten Beich mener nu at have ”aftjent sin værnepligt” i Jydsk Handi Service og træder i den forbindelse helt ud af virksomheden med udgangen af februar måned. Medarbejdere og ledelse skylder Carsten en kæmpe tak for det store engagement gennem årene.

Dagen bliver naturligvis fejret på behørig vis sammen med alle de medarbejdere, der har mulighed for at møde ind på værkstedet i Horne.

Fejringen fortsætter februar måned ud med 30% rabat på udvalgte scooter modeller.

 

Hovedkontoret og det største værksted ligger i Horne ved Varde. Derudover har virksomheden værksteder i Randers og Roskilde. Kunderne fordeler sig over hele landet, og opgaverne er eftersyn, service, reparation og montage af hjælpemidler til ældre og handicappede i private hjem, på institutioner, ældrecentre og sygehuse. Virksomheden samarbejder med flere end halvdelen af landets kommuner.

 


Jimmy Thiim (t.v.) ønsker tillykke med 30 års jubilæet til stifter af Jydsk Handi Service Carsten Beich, som forlader virksomheden med udgangen af februar i år.

 

Gå tilbage til nyheder