• Reparation af hjælpemidler - uanset fabrikat Jydsk Handi Service reparerer alle former for elektroniske og manuelle hjælpemidler til ældre og handicappede uanset fabrikat.

Vi kører i hele landet
- når I har brug for det!

Vi udfører reparationer over hele landet. Vores teknikere kommer, når I har brug for os, så I ikke skal vente flere dage på at få repareret hjælpemidler.

  • Vi kører i hele landet
  • Og altid med et smil!

Hjælp på stedet giver mindre besvær

Jydsk Handi Service kan reparere de fleste hjælpemidler på stedet. Det minimerer omkostningerne og besværet for brugerne. Vores servicevogne er udstyret med et bredt udvalg af reservedele til eksempelvis el-kørestole og lifte.

De reservedele, som vi ikke har i vognen, bestiller vi hurtigt hjem, så hjælpemidlet kan komme til at fungere korrekt så hurtigt som muligt.

  • Vores servicevogne er udrustet med de mest gængse reservedele. Vores servicevogne er udrustet med de mest gængse reservedele.
  • Vores teknikere gør alt for at løse problemet på stedet. Vores teknikere gør alt for at løse problemet på stedet.

Egne værksteder ved krævende reparationer

  • Krævende reparationer kan klares på egne værksteder

"Vi sætter en ære i at finde den bedste løsning, når et hjælpemiddel går i stykker"

Carsten Beich, Direktør


SPAR PENGE!
- Reparation kan betale sig

Jydsk Handi Service reparerer alle former for hjælpemidler til maksimalt 50 procent af nyprisen. Det gavner både brugerne, miljøet og os. Derfor har vi også reservedele på lager til mange udgåede typer af hjælpemidler.

Tøv derfor ikke med at ringe til os, hvis et hjælpemiddel går i stykker – vi kan ofte reparere det, så I ikke skal investere i et nyt hjælpemiddel.

  • Reparation af hjælpemidler kan betale sig Vi reparerer mange elektriske komponenter på vores værksteder.